Wat is mijn auto waard

Second slide

Doe de kentekencheck!

✓ Schadeverleden opvragen
✓ Aantal eigenaren natrekken
✓ Tellerstanden controleren
✓ APK vervaldatum opzoeken
✓ Gedetailleerde waarde opvragen
Wilt u een antwoord op de vraag “hoeveel is mijn auto waard” of "wat is mijn autowaarde" dan bent u hier aan het goede adres. Hier kunt u namelijk de auto waarde checken. Iedereen die zijn of haar auto wilt verkopen wil de auto waarde bepalen. De waarde van de auto bepaalt namelijk in welke mate er geld aan de tweedehands auto wordt verdiend. Tegelijkertijd is het voor mensen die een tweedehands auto willen kopen handig om een antwoord op de vraag “wat is een auto waard” te krijgen. Voor de mensen die de waarde van een auto willen berekenen hebben wij het mogelijk gemaakt om de autowaarde te checken.

Op het eerste oog is het lastig om de actuele waarde van een voertuig in te schatten. Om de auto waarde toch te kunnen bepalen kan een rdw dagwaarde auto worden berekend. De RDW dagwaarde wordt berekend aan de hand van verschillende, auto gerelateerde, punten. Op deze pagina leest u welke onderdelen van toepassing om de dagwaarde van een auto te checken. Daarbij wordt er ook ingegaan op de verschillen tussen de inruilwaarde, cataloguswaarde, handelswaarde en dagwaarde van een auto. Na het lezen van deze pagina begrijpt u de verschillen tussen deze verschillende soorten waardes en kunt u middels een kenteken check berekenen wat uw auto nog waard is. We beginnen met de verschillen tussen de dagwaarde auto en de inruilwaarde van een auto.

 

Wat is mijn auto waard? De definitie


Mensen die zichzelf deze vraag stellen zijn over het algemeen mensen die de waarde van hun eigen auto willen bepalen voor inruil of voor verkoop. Middels een kenteken check kun je er eenvoudig achter komen wat een je auto waard is.

 

Dagwaarde auto vs inruilwaarde auto


Dagwaarde autoDe dagwaarde van een auto. Veel mensen relateren de autodagwaarde in grote mate aan de vraag “hoeveel is mijn auto waard” of “wat is mijn auto waard”. Op het eerste oog lijkt logisch.Toch is er een verschil tussen de RDW dagwaarde van een auto enerzijds en de inruilwaarde ervan anderzijds. De dagwaarde auto RDW is het bedrag dat wordt gebruikt door verzekeringsmaatschappijen in geval van schade. Indien een auto een ongeluk heeft gehad en dus schade heeft geleden dan berekent de verzekeraar op basis van de dagwaarde auto RDW hoeveel er moet worden uitbetaald. De dagwaarde is dan ook niet een op een te vertalen als de eventuele verkoopwaarde van jouw auto. In die zin is het meer een indicatie voor de verzekeraar om de autowaarde te bepalen. Uiteraard geeft de rdw dagwaarde wel een eerst indicatie wat uw auto waard is bij verkoop.

De inruilwaarde aan de andere kant is de waarde van de auto op basis van onder andere RDW voertuiggegevens, de tellerstand van een auto middels een NAP certificaat en het aantal eigenaren dat de auto heeft gehad. De inruilwaarde van een auto is de dagwaarde die een garagebedrijf of autohandelaar aan de auto geeft indien u deze inruilt bij de aankoop van een nieuwe of andere occasion. Wilt u dus een nieuwe of tweedehands auto kopen bij een dealer of garagebedrijf dan kunt u de “inruilwaarde auto berekenen”. Vraagt u zich af wat uw auto waard is bij inruil? Dan dient u middels een kenteken check de inruilwaarde auto berekenen.

Door een kentekencheck op RDWcheck.nl te doen kunt u zowel de dagwaarde auto als de inruilwaarde auto berekenen. De bedragen verschillen vaak wel enigszins omdat dealers natuurlijk een marge hebben om winst te draaien. Er is dus geen eenduidig antwoord op de vraag “Wat is mijn auto waard” of “Hoeveel is mijn auto waard” daar beiden ietwat uit elkaar liggen. Om de waarde van de auto te checken dient u dus de dagwaarde check te doen. Vul bovenaan deze pagina uw kenteken in om de waarde van een auto op te vragen.

 

Waarde auto RDW bepalen


Door de waarde auto op basis van het RDW kenteken te bepalen kunt u bij benadering de dagwaarde auto en inruilwaarde van een auto berekenen. Dit kan handig zijn bij de aankoop van een nieuwe auto bij een dealer of de aan of verkoop van een auto aan een andere particulier. Immers, inzicht in de actuele waarde van de auto kunt u eenvoudig berekenen of u teveel voor een auto dreigt te bepalen of dat het een goede koop betreft. Aan de andere kant kan een auto waarde check ook zorgen dat u meer inzicht heeft in het aankoop proces van een occasion. Laten we eens beter gaan kijken naar het aan en verkoop proces van een auto in relatie tot de vraag “Hoeveel is mijn auto waard”.

 

Auto verkopen? Hoeveel is een auto waard?


Auto kopenAls u een auto wilt verkopen dan wilt u natuurlijk zou goed mogelijk inschatten hoeveel geld u daarvoor kunt vragen. In die zin maakt het niet uit of u rdw kentekengebonden auto waarde wilt berekenen in geval van de verkoop aan een particulier of de inruilwaarde auto in geval van verkoop aan een garage. In beide gevallen wilt u natuurlijk een antwoord op de vraag “Wat is mijn auto waard”. Enfin, het moge duidelijk zijn dat het bepalen van de dagwaarde auto prioriteit heeft. Dit kunt u uitrekenen middels onze RDW kentekencheck die u bovenaan elke pagina vind. De rdwcheck van Rdwcheck.nl geeft inzicht in alle RDW voertuiggegevens (geen sprake van samenwerking met de RDW) alsook het schadeverleden van een auto, het aantal eigenaren dat de auto heeft gehad en de kilometerstand gegevens. Op basis van deze informatie kunnen wij de dagwaarde auto berekenen. Zodra u de waardebepaling van uw auto heeft afgerond is het tijd om de auto te verkopen.

 

Wat is mijn auto waard bij verkoop? Dat is niet alleen afhankelijk van de waarde die uit de check rolt. De huidige waarde van uw auto die uit de check rolt kunt u, in geval van uiteindelijke verkoop, beïnvloeden. Als kopers of garagebedrijven de waarde auto bepalen kijken zij namelijk ook naar de staat van het interieur en of de auto schoon is of niet. Door de auto goed schoon te maken kunt u proberen de auto waarde naar boven te krijgen.

 

Ook de inruilwaarde auto kunt u beïnvloeden. Door de auto tip top in orde te maken bespaart u de garage of de autodealer schoonmaak kosten. Gaat u de auto inruilen in plaats van verkopen dan kunt u de kopende partij wijzen op de staat van de auto. Wellicht kunt u er op die manier meer geld voor krijgen.

 

Wat is je auto waard bij verkoop op internet


Tweedehands auto kopenWat uw auto waard is hangt ook af van de manier waarop u hem onder de aandacht brengt. Op internet gelden natuurlijk andere regels dan bij een inruil. Op het internet zijn er heel websites waarop u een auto kunt verkopen. Op deze sites staan tienduizenden auto’s te koop. Om een antwoord op de vraag “wat is de waarde van mijn auto” te krijgen dient u, naast de waardecheck auto, ook te bepalen wat het algehele aanbod op de site is. Hoeveel uw auto waard is wordt namelijk in grote mate beïnvloed door het aanbod van vergelijkbare auto’s. Dit betekent dat de waarde van uw auto dit uit de rdw check rolt een gemiddelde waarde is. Op het moment dat er veel vergelijkbare auto’s te koop staan op het internet en mensen onder deze rdw autowaarde gaan zitten beïnvloed dit de waarde van jouw auto in negatieve zin. Kies jij er bijvoorbeeld voor om je auto voor een hoger bedrag dan gemiddeld te koop te zetten dan bestaat de kans dat je de auto in zijn geheel niet kunt verkopen.

 

Vrijwel iedereen die zijn auto wilt verkopen of inruilen vraag zich af “hoeveel is mijn auto nog waard”. Om uw auto goed onder de aandacht te brengen is een opvallende advertentie belangrijk. Daarnaast moet natuurlijk ook de verkoopprijs van de auto goed zijn. Zoals u net heeft kunnen lezen heeft u middels onze kenteken check al de dagwaarde van een auto kunnen berekenen. U weet dus al wat uw auto, gemiddeld gezien, waard is. Afhankelijk van de snelheid waarmee u een auto wilt verkopen kunt u ook besluiten om vergelijkbaar aanbod te bekijken. Door op internet vergelijkbare tweedehands auto’s te bekijken kunt u de dagwaarde auto van uw voertuig vergelijken met anderen. Hierdoor kunt u de waarde van uw auto nog beter bepalen. Vergelijk uw auto met andere auto’s op onderdelen, gereden kilometers, de staat van het interieur en ga zo maar door. Heeft u meer tijd en wilt u graag onderhandelen over de waarde van uw auto dan kunt u natuurlijk meer vragen dan het bedrag dat uit onze dagwaarde auto RDW check komt. Sowieso ligt de vraagprijs van een auto vaak hoger dan de definitieve verkoopprijs.

 

Ten slotte kunt u eventuele verkopers ook nog interesseren door een NAP certificaat van Nationale Autopas bij de verkoop te leveren. Dit NAP rapport laat zien in hoeverre de rdw kilometerstand van het voertuig logisch of onlogisch is. Wilt u de tellerstand van de auto controleren dan kunt u het beste gebruik maken van de tellerstand controle van de RDW via de officiele RDW website.

Auto kopen? Hoeveel is een auto waarde?


RDW checkDe RDW dagwaarde check van Rdwcheck.nl is vanzelfsprekend ook geschikt voor mensen die een tweedehands auto willen kopen. De waarde auto RDW wordt via onze tool zo dicht mogelijk ingeschat. Wij spreken over de RDW waarde omdat alles op basis van het bij het RDW geregistreerde kenteken is op te vragen. Indien u een auto op het oog heeft dan vult u simpelweg het RDW kenteken tezamen met de kilometerstand in op de tool. De tool berekent automatisch het antwoord op de vraag “Wat is mijn auto waard” en geeft daarmee de mogelijkheid om, bij benadering, de dagwaarde auto te berekenen. Kilometerstand controleren kan bij diverse websites toch heeft de officiele RDW tellerstand check via de RDW altijd de voorkeur. Alternatief is de autoverleden kilometerstand check.

 

De meeste mensen die een occasion kopen doen dit via het internet. Hier staan tienduizenden tweedehands auto’s te koop aangeboden. Niet elke verkoper heeft goede intenties. Zoals u in een eerder bericht heeft kunnen lezen wordt er veel gesjoemeld met kilometerstanden. Alleen al om die reden is het aan te raden om een tellercheck te doen aangevuld met een dagwaarde auto controle. Doet u een dergelijke controle niet dan weet u nooit zeker of u teveel betaald voor een auto of dat er wellicht gefraudeerd is met de kilometerstand. Door een kenteken na te trekken kunt u voorkomen dat u een miskoop doet.

 

Veel van de occasions op internet zijn auto’s van enkele jaren oud. Zoals u wellicht weet neemt de dagwaarde auto rdw snel af nadat een nieuwe auto de garage verlaat. Met name auto’s met veel gereden kilometers en slecht onderhoud zijn minder waard dan de catalogusprijs. We hoeven u waarschijnlijk niet te vertellen dat de aankoopprijs van een auto bepalend is. Als u duidelijk voor ogen heeft wat de werkelijke autowaarde is dan maakt dit de onderhandelingen een stuk eenvoudiger. Immers, met een taxatierapport kunt u aantonen wat de werkelijke dagwaarde auto is. Daarbij is het ook eenvoudiger om in te schatten welke marge u nog heeft om eventuele aanpassingen aan de auto te laten doen. Zijn er bijvoorbeeld kleine mankementen aan de auto dan kunt u in de onderhandelingen aangeven welke bedragen er nodig zijn om de noodzakelijke reparaties uit te voeren. In de volgende alinea gaan we dieper in op het belang van een waarde check.

 

Dagwaarde auto – autowaarde bepalen bij verkoop


De autowaarde bepalen is onmisbaar bij zowel de verkoop of aankoop van een occasion. De dagwaarde auto geeft, zoals u heeft kunnen lezen, inzicht in de waarde van een auto. Indien u een auto wilt verkopen kunt de waarde auto middels het kenteken berekenen. Vul simpelweg uw kenteken bovenaan de pagina in en wij berekenen de waarde van de auto. Dit bedrag kunt u vervolgens gebruiken om de uiteindelijke vraagprijs van uw auto te bepalen. U kunt ervanuit gaan dat ook een eventuele koper heeft berekend hoeveel een auto waard is. Het kan zelfs zo zijn dat ze op basis van uw kenteken de dagwaarde auto hebben berekend.

 

Auto waard bij inkoop


Indien u een auto wilt kopen en u heeft een waarde check gedaan dan staat u sterker in de onderhandeling. U weet namelijk wat de rdw autowaarde is. Indien de verkoper hier niet van op de hoogte is weet hij of zij dus niet in welke mate u geïnformeerd bent. De vraagprijs van een tweedehandsauto is vaak hoger dan de werkelijke dagwaarde. In de onderhandeling doet u er dan ook verstandig aan om onder de vraagprijs van de auto te gaan zitten. Daarbij kunt u ook nog “afdingen” op zaken als roestplekjes, een vuil interieurs, kleine krasjes en dergelijke. Geef aan hoeveel geld u daaraan kwijt verwacht te zijn en breng die in mindering op de vraagprijs. Als u flink onder de berekende dagwaarde van de auto kunt komen weet u dat u een goede koop heeft gedaan.

 

Inruilwaarde auto bij een dealer


RDW autowaardeIn de introductie van dit bericht hebben we al gemeld dat er een verschil zit tussen dagwaarde van een auto en de inruilwaarde ervan. Hieronder gaan we wat dieper in op de inruilwaarde van de auto en het bepalen daarvan via de rdw kentekencheck. Ook leggen we uit hoe u de inruilwaarde van een auto kunt berekenen.

De inruilwaarde auto is de autowaarde die u krijgt in contanten indien u ervoor kiest om de auto in te ruilen bij een dealer of garagebedrijf. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat de inruilwaarde van een auto per dealer verschilt. Hoeveel u voor uw auto krijgt indien u hem inruilt hangt dus af van de dealer dan wel het garagebedrijf waar u voor kiest. Door een kenteken check en een dagwaarde check te doen kunt u wel bepalen wat de geschatte inruilwaarde auto zou moeten zijn. Dit kunt u gebruiken indien u de auto wilt verkopen aan een dealer. Als u zich afvraagt wat is mijn auto waard dan dient u zich te beseffen dat de

Inruilwaarde van de auto vaak lager ligt dan het bedrag die u krijgt indien u hem verkoopt aan een particulier. Dit is natuurlijk logisch daar de dealer dan wel het garagebedrijf een extra service verleend.

Vaak wordt de auto opgeknapt, krijgt hij nog een extra onderhoudsbeurt en wordt de APK gedaan. Ook heeft een garagebedrijf een bepaalde marge nodig omdat hij meer kosten maakt dan een particulier. Denk aan het betalen van personeel, het betalen van huur voor de garage en aanverwante kosten.

 

Wat is de dagwaarde van mijn auto bij inruil


Heeft u al een nieuwe auto gekocht dan hoeft u zich niet meer af te vragen of u de auto gaat verkopen of toch inruilen. Indien u nog geen nieuwe auto heeft gekocht dan is de vraag wel van toepassing. Zeker indien u de nieuwe auto wilt kopen bij een autodealer. Daarbij is het belangrijk om te beseffen dat de inruilwaarde van een auto lager ligt dan de dagwaarde van de auto. Dit gezegd hebbende is het belangrijk om op basis van de rdw auto waarde aan het rekenen te slaan. Als u een flinke auto dagwaarde heeft en u kunt uw auto voor meer geld dan dit bedrag krijgen dan kan het interessant zijn om hem aan een andere particulier te verkopen. Met het bedrag dat u heeft verdiend kunt u vervolgens bij de dealer dan de nieuwe auto kopen.

Een andere mogelijkheid is om uw auto in te ruilen. U krijgt dan een korting op de aankoopsprijs van uw auto. Wij raden u aan om de dagwaarde van de auto te berekenen middels de kenteken check. Op basis daarvan kunt u bepalen wat het interessants is om te doen.

Het antwoord op de vraag “wat is de dagwaarde van mijn auto bij inruil” hangt van veel verschillende zaken af. Naast de voor de hand liggende zaken als de onderhoudsstaat van uw auto, het aantal gereden kilometers, het merk en het type auto is ook de meer zichtbare staat van invloed. Kiest u voor het inruilen van de auto dan dient u de auto zo schoon en opgeruimd mogelijk bij de dealer af te leveren. Een schone en fris ruikende auto levert altijd meer op dat een viezige en naar rook stinkende auto. Klik hier voor de inruilwaarde auto.

Wij hopen met deze uitgebreide pagina meer inzicht te hebben gegeven in de verschillen tussen de dagwaarde en inruilwaarde van uw auto en hoe u beiden kunt berekenen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan horen wij dat graag.

45 Comments

 1. piet willemsen October 4, 2015 at 1:45 pm Reply

  wat is mijn huidige auto waard voor verkoop particulier mvg piet

  • admin October 15, 2015 at 1:46 pm Reply

   Beste,

   U kunt de waarde van uw huidige auto bepalen door bij ons een autowaarde rapport aan te vragen. Doe de RDW check voor gratis algemene voertuiggegevens en klik vervolgens op autowaarde opvragen. Daar kunt u vervolgens uw kilometerstand doorgeven en zal de autowaarde voor particuliere verkoop en vele andere autowaardes voor u worden berekent.

   Groet,
   RDW check

 2. F. Tabatabai Asbaghi October 15, 2015 at 10:34 am Reply

  Graag de dagwaarde van mijn auto ontvangen, km stand 175.650 m vr. dank

  • admin October 15, 2015 at 1:37 pm Reply

   Beste,

   Voor het bepalen van de auto dagwaarde van uw auto is het RDW kenteken nodig. Deze kunt u op onze site invullen en vervolgens de autowaarde berekenen.

   Groeten,
   RDW check

 3. R.Groenhart October 19, 2015 at 7:35 am Reply

  Graag een check van eigennaren, IVM belastingaanslagen op naam van Nany’s Christelijke Thuiszorg Organisatie.
  Met vriendelijk groet

  • admin October 20, 2015 at 12:38 pm Reply

   Beste,

   Vul het kenteken in van de betreffende auto, doe de uitgebreide kentekencheck en u komt alles over het voertuig te weten.

   Succes en prettige dag nog.

   Groeten,
   RDW check

 4. Madeleine Corbey October 29, 2015 at 4:51 pm Reply

  wat is mijn auto nog waard

  • admin October 29, 2015 at 4:59 pm Reply

   Beste Madeleine,

   Je kunt hier de autowaarde berekenen.

   Groet,

   Rdwcheck.nl

 5. J.Vierkotten January 10, 2016 at 12:57 pm Reply

  Wat zijn de diverse waardes van de Renault Clio 47-GFS-6
  km. stand 126.000

  • admin January 11, 2016 at 9:49 am Reply

   Beste,

   De autowaarde en kilometerstand kunt u controleren door het kenteken te checken.

   Groeten,
   RDW check

 6. Jan Burgers January 12, 2016 at 1:16 pm Reply

  Wij willen onze Volkswagen Touran 94-TX-ZX inruilen bij een garage.
  Kilometerstand: 111.500
  Wat is onze auto momenteel waard?

  • admin January 14, 2016 at 10:50 am Reply

   Beste,

   Na het invullen van het auto kenteken kunt u klikken op “autowaarde opvragen” en een gedetailleerd autowaarde rapport ontvangen. U krijgt te zien wat uw auto inruil waard is, wat deze in de handel bij verkoop waard is en wat uw auto bij verkoop oplevert. Zo kunt u eenvoudig inschatten of het aantrekkelijk is om in te ruilen en of de inruilprijs acceptabel is.

   Snel de inruilwaarde inzien? Klik HIER en doe de waarde check. Dit is de meest uitgebreide autowaarde check en de enige objectieve inruilwaarde check.

   Groeten,
   RDW check

 7. dave bais January 18, 2016 at 7:17 pm Reply

  Geen bijzonderheden

 8. Waarde auto checken: waarom is dat handig? – RDW check – Dagwaarde auto berekenen inclusief NAP Check February 15, 2016 at 9:46 am Reply

  […] Autowaarde […]

 9. Ik wil mijn auto verkopen: waarom een waardebepaling van mijn auto? – RDW check – Dagwaarde auto berekenen inclusief NAP Check February 15, 2016 at 10:13 am Reply

  […] Autowaarde […]

 10. Wat is mijn auto waard? – RDW check – Dagwaarde auto berekenen inclusief NAP Check February 15, 2016 at 10:41 am Reply

  […] Autowaarde […]

 11. PJ March 23, 2016 at 10:24 am Reply

  Zijn de waardes in het rapport incl BTW of excl BTW ? Ik heb n check gedaan voor n auto die ik misschien wil kopen, en de waardes benaderen de ‘vraagprijs ex BTW’.

  • admin March 24, 2016 at 4:26 pm Reply

   De waardes in het rapport zijn waardes inclusief BTW. De waarde van een auto ligt bijna altijd lager dan de vraagprijs. Er is dus altijd ruimte voor onderhandeling.

   Wij wensen u veel succes bij het kopen van uw auto.

   Groet,
   RDW check

 12. Wat is de dagwaarde van mijn auto? – RDW check – Dagwaarde auto berekenen inclusief NAP Check April 28, 2016 at 10:14 am Reply

  […] Autowaarde […]

 13. Op welke wijze uw auto verkopen? – Rdwcheck.nl May 10, 2016 at 10:42 am Reply

  […] Autowaarde […]

 14. Auto natrekken met een RDW Check – Rdwcheck.nl May 10, 2016 at 10:45 am Reply

  […] Autowaarde […]

 15. RDW OVI & Kenteken informatie – Rdwcheck.nl May 10, 2016 at 11:28 am Reply

  […] Autowaarde […]

 16. Wat is mijn auto nog waard? – Met een RDW Check inzicht in voertuiggegevens – Rdwcheck.nl May 28, 2016 at 10:44 am Reply

  […] Autowaarde […]

  • w.blaak March 9, 2017 at 5:23 pm Reply

   wat is de dagwaarde van mijn auto, km stand is 66822 per heden

 17. Nieuwe autoverzekering afsluiten – Hoe werkt dat? – Met een RDW Check inzicht in voertuiggegevens – Rdwcheck.nl June 25, 2016 at 12:29 pm Reply

  […] Autowaarde […]

 18. Gratis kenteken check – Rdwcheck.nl August 10, 2016 at 1:30 pm Reply

  […] Autowaarde […]

 19. Peter October 17, 2016 at 10:42 am Reply

  Autowaarde bepalen? Hoe werkt dat? Waarom moet ik dat doen? Ik kan toch gewoon kijken of de prijs van de auto mij aan staat of niet? Of zijn er alternatieve?

  Groet, Peter

 20. Auto natrekken voor schadeverleden en autowaarde – Tweedehands auto kopen? October 25, 2016 at 9:15 am Reply

  […] heeft, betekent dit ook dat de auto een stuk minder waard is dan jij waarschijnlijk dacht. De dagwaarde auto bepaling bij de RDW geeft je exact weer wat een auto waard is. Bovendien zegt de autocheck met het […]

 21. Hoe kun je de waarde van een oldtimer verhogen? – Metrostyle November 3, 2016 at 12:50 pm Reply

  […] verkopen dan zoek je natuurlijk naar manieren om de dagwaarde van de auto te verhogen. Bereken de dagwaarde auto om te kijken wat deze nu is. Er zijn zeker tips die je kunnen helpen om de oldtimer waarde wat […]

 22. Nina Forsstrom December 14, 2016 at 10:01 am Reply

  Goedemorgen,
  Ik heb net een rapport uitgedraaid om de dagwaarde te kunnen inzien. Nu vraag ik me af, mijn auto heeft zo goed als alle extra opties, worden deze ook meegenomen in de dagwaarde?

  • Editor December 19, 2016 at 2:57 pm Reply

   Beste Nina,

   Indien deze opties bij aflevering aanwezig waren worden ze meegenomen bij het bepalen van de dagwaarde van de auto. Uiteraard zijn aanpassingen gedaan door uzelf niet geregistreerd. De autowaarde is daarom gewaardeerd op de waarde zoals de auto is opgeleverd. Een auto met een minder uitgebreid optiepakket zal daardoor ook een lagere waarde hebben.

   Kan ik u verder nog ergens mee van dienst zijn?

   Groet,
   Klantenservice

 23. sondoe December 18, 2016 at 12:37 am Reply

  Beste,

  Ik heb een hele nare voorval meegemaakt, ik heb namelijk een auto gekocht uit duitsland wat daar hartstikke duur is, en vervolgens zie ik dat mijn dagwaarde van mijn auto opvallend laag is? wat kan ik doen om daar mijn ongelijk te bewijzen en mijn dagwaarde op te krikken zoals de auto normaal hoort te zijn?

  mvg

  • Editor December 19, 2016 at 2:51 pm Reply

   Beste Sondoe,

   Wat vervelend om te horen. Er is echter geen mogelijkheid om de auto dagwaarde kunstmatig op te krikken. Wat zegt de verzekeraar over de dagwaarde van de auto?

   Met vriendelijke groet,
   Klantenservice

 24. De inruilwaarde van een auto berekenen – Met een RDW Check inzicht in voertuiggegevens – Rdwcheck.nl January 9, 2017 at 8:58 am Reply

  […] Autowaarde […]

 25. Hoe kun je de verkoopwaarde van je auto berekenen? – Met een RDW Check inzicht in voertuiggegevens – Rdwcheck.nl January 9, 2017 at 9:28 am Reply

  […] Autowaarde […]

 26. Auto verkopen? Waar kan ik dat het beste doen? January 17, 2017 at 3:12 pm Reply

  […] Autowaarde […]

 27. Tonnie van den Berg January 23, 2017 at 1:59 pm Reply

  KM STAND=130000KM

 28. Occasion kopen? Let hier op! – Met een RDW Check inzicht in voertuiggegevens – Rdwcheck.nl January 30, 2017 at 2:09 pm Reply

  […] Autowaarde […]

 29. Peugeot 208 tweedehands kopen? Dit zijn de aandachtspunten – Met een RDW Check inzicht in voertuiggegevens – Rdwcheck.nl February 10, 2017 at 3:05 pm Reply

  […] Autowaarde […]

 30. Aanbod elektrische en hybride occasions stijgt flink February 15, 2017 at 12:52 pm Reply

  […] Autowaarde […]

 31. pieter February 23, 2017 at 10:22 pm Reply

  het viel mij op dat mijn via dealer geimporteerde auto na een jaar gebruik 30k km’s inmiddels zelfs duurder te koop staat dan ik hem destijds heb gekocht.

  • Editor March 2, 2017 at 7:47 am Reply

   Beste Pieter,

   Dan heeft u hele goede zaken gedaan toen de tijd.

   Groet,
   Freek

 32. Het risico van het invoeren van een auto met een taxatierapport – Met een RDW Check inzicht in voertuiggegevens – Rdwcheck.nl March 2, 2017 at 9:31 am Reply

  […] Autowaarde […]

 33. Kosten rijklaar maken zijn daadwerkelijk transparanter geworden – Met een RDW Check inzicht in voertuiggegevens – Rdwcheck.nl March 13, 2017 at 9:40 am Reply

  […] Autowaarde […]

 34. Vraagprijs van occasion in showroom omhoog – Met een RDW Check inzicht in voertuiggegevens – Rdwcheck.nl March 17, 2017 at 3:24 pm Reply

  […] Autowaarde […]

Leave A Comment