Kiezen voor een autoverzekering

Second slide

Doe de Online Kentekencheck!

✓ Schadeverleden opvragen
✓ Aantal eigenaren natrekken
✓ Tellerstanden controleren
✓ Gestolen auto’s check
✓ APK vervaldatum opzoeken
✓ Gedetailleerde waarde opvragen

1 Dec , 2016,
Editor
, , , ,
one comments

Als u op zoek bent naar de goedkoopste autoverzekering, moet u allereerst bepalen naar wat voor soort autoverzekering u op zoek bent. Het soort autoverzekering dat u wilt, hangt helemaal af van het soort voertuig dat u verzekerd wil hebben. Als u in een oud voertuig rijdt met weinig waarde, is het verstandig om alleen voor een WA verzekering te kiezen. Een WA verzekering is in Nederland wettelijk verplicht als u in het bezit bent van een voertuig. Hiermee bent u verzekerd voor schade die u bij een ander veroorzaakt. Als u een voertuig van minder dan acht jaar oud hebt, kunt u ervoor kiezen om voor een aanvullende verzekering te gaan, zoals een beperkt casco verzekering. Uw auto is inmiddels nog behoorlijk wat waard. Bij een beperkt casco verzekering bent u ook verzekerd voor diefstal of stormschade aan uw auto. Als u een hele nieuwe auto hebt van minder dan drie jaar oud, is het verstandig om te kiezen voor een allrisk verzekering, waarbij u voor vrijwel alle risico’s verzekerd bent.

autoverzekering

De goedkoopste autoverzekering autoverzekering

Als u besloten hebt wat voor soort autoverzekering u wilt, kunt u vervolgens op zoek gaan naar de goedkoopste autoverzekering door autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. Door het vergelijken van autoverzekeringen ziet u in een duidelijk overzicht welke verzekering voor u het goedkoopste is. De vergelijking houdt rekening met uw persoonlijke voorkeuren, want u kunt in het filter links van het overzicht invoeren waar rekening mee moet worden gehouden. Denk hierbij aan schadevrije jaren, het soort verzekering waar u voor kiest en het voertuig waar het om gaat.

 

Conclusie

Als u op zoek bent naar de goedkoopste autoverzekering, moet u eerst bepalen wat voor soort autoverzekering u wilt. Daarna kunt u op zoek gaan naar de goedkoopste autoverzekering door autoverzekeringen met elkaar te vergelijken.

 

1 Comment

  1. De nieuwwaarderegeling voor je auto: wat houdt het in? – Met een RDW Check inzicht in voertuiggegevens – Rdwcheck.nl September 15, 2017 at 9:13 am Reply

    […] echter voor een Allrisk verzekering, aangezien je hierbij volledige dekking hebt. Toch kan een andere verzekering het overwegen waard zijn. Helemaal wanneer er sprake is van diefstal of total loss. Vaak ontvang je namelijk niet hetzelfde […]

Leave A Comment